Константин Бояджиев

Г-н Константин Бояджиев е член на Управителния съвет на Сдружение Национален борд по туризъм и представлява Галакси Инвестмънт Груп ООД.

Г-н Бояджиев реализира успешна кариера в "Галакси Инвестмънт Груп" след дипломирането си в Illinois Wesleyan University, САЩ, през 2005 г.

Заема длъжностите Директор "Продажби и маркетинг" и Директор "Бизнес развитие" преди да стане Изпълнителен Директор на компанията през началото на 2016 г. Г-н Бояджиев управлява процесите на стратегическо планиране, развитие и разширяване на портфолиото на дружеството чрез придобиването на ключови нови активи и управлява текущите проекти на компанията.

Основна част от операциите на "Галакси Инвестмънт Груп" обхващат управлението на хотелите на компанията. Константин Бояджиев е директно ангажиран с контрола на представянето на двата хотела в София, управлявани от международни вериги – Хилтън и новооткрития Интерконтинентал. Под негово ръководство са и морските хотели на дружеството – „Роял Бийч Барсело“ и търговския мол към него, „Роял Сън“, „Маджестик“ и „Оазис ВИП Клуб“. Хотелиерският бизнес на компанията отбелязва сериозен ръст в приходите, както и винаги нарастващи оценки на гостите относно настаняване и предлагани услуги през последните години. Чрез дъщерното дружество „Дриймвил“ той управлява над 2500 ваканционни апартамента в курортните комплекси „Слънчев Бряг“ и „Свети Влас“.

Контантин Бояджиев взима дейно участие в контролния Съвет на Съюза на Собствениците на Слънчев Бряг, както и в Управителните Съвети на Българо-Китайската Търговско-Промишлена Камара и Българо-Индийската Бизнес Камара.