Кънчо Стойчев

Г-н Кънчо Стойчев е член на Управителния съвет на Сдружение Национален борд по туризъм и представлява Блексирама АД.

Основател (1991 г.) и Изпълнителен директор на ББСС Галъп Интернешънъл Плс, първата частна и понастоящем най-голяма агенция в България за проучване на пазара и общественото мнение, с регионална мрежа от филиали в Албания, Македония, Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина, Косово и Молдова.

Главен изпълнителен директор (от 1998 г.) на ТНС Болканс (TNS Balkans), след закупуването на акции в ББСС от Тейлър Нелсън Софрес Груп, коeто се нарежда на второ място в информационната индустрия в международен мащаб.

Член на Управителния съвет (от 2000 г.) на Галъп Интернешънъл Асоусиейшън, най-старата и най-голяма световна мрежа за изучаване на общественото мнение.

Основател и Главен изпълнителен директор на БлекСиРама АД, недвижими имоти, дружество за строителство, инвестиции и управление, като един от неговите проекти е първото голф игрище в България, проектирано от Гари Плеър, както и ваканционен комплекс Сан Марко, Кранево и семейно имение Zornitza Family Estate до град Мелник.

Съучредител и член на Изпълнителното бюро на Управителния съвет на Съюз Произведено в България.

Вицепрезидент и член на Съвета на директорите на Българската асоциация по голф.

Председател и член на Съвета на директорите на Фондация „Братя Мормареви”, активен в насърчаване развитието на литературата и съзнаването на филми за деца.

Chevalier dans l’Ordre National de Mérite (Кавалер на Ордена за национални заслуги), връчен му от Президента на Френската Република за изключителни професионални постижения.