ледена Айфелова кула в Албена ледена Айфелова кула в Албена
Източник и снимка: Албена АД

Забележителна ледена Айфелова кула се издигна в Албена

Във ваканционно селище Албена беше издигната 1,5 метрова ледена Айфелова кула. Нейното тегло беше изключителните 150 килограма и беше специално оцветена със светлини в цветовете на френското знаме. Ледената фигура бе изработена от ателие Айс Арт.

Поводът беше отбелязването на официалния празник на Франция, който се проведе в хотел „Лагуна Бийч“, а дрес кода беше в бяло. Домакините посрещнаха над 300 гости по случая.

Главен готвач Станка Миглева беше приготвила заедно с екипа си специална декорация, над 1 500 хапки с различни вкусове, богати плата със сирена, огромна украсена торта в цветовете на френския трикольор, както и шампанизирани коктейли в синьо, бяло и червено.

а доброто настроение на гостите се погрижиха аниматорите от Look Voyages, които представиха забележително танцово и музикално шоу.

Специално на събитието присъства Заместник директор „Маркетинг и продажби“ Димитър Тачев, който поздрави приветства гостите и поздрави колегите си. След гала коктейла от 22:30 ч. бе организирано специално плажно парти с чаша пенливо вино и фойерверки.