тенис тенис турнир за аматьори 2019
Източник и снимка: Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД

XI Тенис турнир за аматьори “Св. Св. Константин и Елена Къп” 2019

За единадесета поредна година предстои изданието на традиционния тенис турнир за аматьори „Св. Св. Константин и Елена Къп“ 2019, който ще се проведе на 6 и 7 юли (събота и неделя) на тенис кортовете на Гранд Хотел Варна.

Организатор на събитието е „Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД със съдействието на клуб „Супер спорт“.

Състезанията от турнира са в три формата: сингъл мъже – схема от 32 участници, двойки мъже – схема от 32 участници и двойки жени – схема от 16 участници. Сингъл мъже играят на елиминации, а двойки мъже и жени играят в групи. Главен съдия на турнира е Кристин Грозданов. За победителите и финалистите във всеки формат са осигурени купи, грамоти, предметни награди и ваучери за почивка от партньорите на събитието – Община Варна, А1, Азалия Балнео & СПА хотел, Хотел Приморски, Cook’s club Sunny Beach, Aquahouse Thermal&Beach и Есен Спорт.

Тенис турнирът за аматьори „Св. Св. Константин и Елена Къп“ се провежда от 2009 г. и е част от инициативата „Уелнес фонд“ на курорта, създадена за подкрепа и подпомагане на грижата за здравето, за спортен дух, феърплей и постигане на равновесие чрез движение и природосъобразен начин на живот.

тенис

Програмата за 6 юли
9:00 I кръг сингъл мъже
След 13:30 I кръг двойки мъже
След 16:00 двойки жени

Програмата за 7 юли
9:00 Четвъртфинали
След 13.30 Полуфинали и финали