National Board of Tourism

Wizz Air без такси за ръчен багаж от 29 октомври 2017

Wizz Air багаж

Wizz Air багаж

Wizz Air въвежда нова политика за кабинен багаж.

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, съобщи на 19 юли 2017 , че няма да начислява допълнителни такси за пренос на голям ръчен багаж в кабината на самолета за всички полети на Wizz Air, от 29 октомври 2017.

Пътниците ще имат право да носят на борда един ръчен багаж с размери 55x40x23см. Тази чанта се включва в цената на билета.

Това представлява 50% увеличение на размера в сравнение с предишната големина разрешен безплатен багаж

Клиентите пътуващи на 29ти октомври 2017 и след тази дата, които вече имат закупен ръчен багаж директно през каналите на Wizz Air*ще получат 120% от платената сума, като кредит по техния WIZZ профил

Проучване за удовлетвореността на клиентите, показва, че повече от 80% от пътниците на Wizz Air** оценяват WIZZ високо по отношение на приятелското и професионално обслужването на борда. Wizz Air постоянно се вслушва в обратната връзка на клиентите и вярва, че новата политика за ръчния багаж ще подобри още повече WIZZ пътуването.

Авиокомпанията обяви също нова опция към услугата WIZZ Priority. От днес за всички полети WIZZ Priority включва:
– Качване с предимство на борда
– Пътниците могат да носят в кабината една допълнителна малка чанта (с максимални размери 40x30x18cm)
– От 29 октомври гарантира, че ръчният багаж ще бъде разположен в кабината (също за пътниците при покупка на WIZZ Go, WIZZ Plus и WIZZ Privilege Pass)

При представянето на финансовите резултати за първото тримесечие, Йозеф Варади, изпълнителен директор на Wizz Air каза: “Днешните новини подчертават ангажимента на Wizz Air постоянно да предоставя отлично преживяване на клиентите с всяка стъпка по време на пътуването. Wizz Air се гордеем с нашите лесни софтуерни решения, модерни технологии и ефективност на нашия флот, както и с изключително обслужване на борда и с професионализма на нашия екип. Ние работим усилено, за да сме сигурни, че WIZZ преживяването е лесно и безпроблемно, колкото може да бъде, и това че няма да има повече такси за ръчен багаж за всички полети на Wizz Air от 29 октомври ще подчертае нашия ангажимент да следваме тази мисия.”

Exit mobile version