сватба в Албена церемония на плажа в Албена
Източник и снимка: Албена АД

Влюбени подновиха клетвите си на плажа в Албена

Нестандартна церемония по подновяване на брачните клетви организираха в Албена за свои специални гости. Силке и Свен Клозе имат история, която трогна екипа на комплекса.

„Преди 5 години се омъжихме на същото място. Избрахме го, защото и двамата имахме тежки здравословни проблеми, които успяхме да преодолеем и решихме да си подарим една незабравима церемония на плажа тогава, на 23 юли 2014 година.“ споделиха влюбените, които Албена зарадва с непретенциозна празнична атмосфера на 23 юли сутринта.

В ролята на пастор влезе заместник-директорът Немски пазар Георги Минев, който поднесе от името на ръководството на Албена своите благопожелания за дълъг и щастлив семеен живот. За приятната и романтична атмосфера се погрижиха управителят на ресторант „Елица“ Светлана Чернева и комплексният управител Бояна Марашлиева.

Албена е предпочитана дестинация за сватби, кръщенета и други празнични събития. Всяко такова мероприятие е уникално по рода си и се изпипва „от А до Я“, за да остави незабравим положителен спомен в съзнанието на хората, избрали ваканционното селище за своята церемония. Романтичната история на Силке и Свен Клозе е още една страница от историята на комплекса, в който всеки гост е повече от специален.

NEWS
Как се отрази на туристическия бранш по-големият брой български туристи?
NEWS
Д-р Полина Карастоянова: Държавата следва да влезе като инвеститор
NEWS
Министерството на туризма приветства идеята за издаване на ваучери за обучение на деца в ски училище.
NEWS
Вицепремиерът Марияна Николова проведе работна среща с Българската асоциация на експертите в туризма