Виктория Палас, Слънчев брягрия Палас, Слънчев бряг х-л Виктория Палас в Слънчев бряг
Снимка: ВГ АДИзточник: БТА

В курорта „Слънчев бряг“ вече работят три хотела и посрещат туристи

Три хотела в курорта „Слънчев бряг“ вече работят и посрещат български туристи. Очакванията са, ако ситуацията в страната продължава да бъде овладяна и при спазване на всички мерки за безопасност, повечето хотели в туристическия комплекс да бъдат отворени към 19 юни. Това заяви изпълнителният директор на „Слънчев бряг“ АД Златко Димитров. Той каза, че в „Слънчев бряг“ се извършват дейности по ремонт и обновяване на инфраструктурата му.

Димитров и представители на Съюза на собствениците в „Слънчев бряг“ са провели работна среща на 29 май 2020 г., на която са обсъдили възможностите и предизвикателствата пред новия туристически сезон.

Елена Иванова от Съюза на собствениците в „Слънчев бряг“ е заявила, че хотелиерите ще дадат максимума от себе си, за да покажат истинското лице на туристическия комплекс пред родните туристи. Българи в комплекса винаги е имало и съм сигурна, че и тази година те ще ни подкрепят, е добавила Иванова.

Председателят на „Съюз на собствениците“ в Слънчев бряг Пламен Копчев е информирал, че все повече собственици на хотели започват подготвителни и ремонтни дейности, и към 19 юни щяло да има достатъчно работещи обекти за настаняване в курорта.