турнир по табла турнир по табла във ваканционно селище Албена
Източник и снимка: Албена АД

Шкумбата ще забавлява участниците в турнира по табла в курорта Албена

Албена е следващата спирка от националната верига по табла за купата на Пломари. Турнирът ще се проведе на 24 август – четвъртък, от 12.30 часа в бийч бар Ганвие.

Всеки любител на най-популярната лятна семейна и приятелска игра може да се включи безплатно в проявата. Записванията ще стават на място от 10 до 11.50 часа.

Участниците ще играят само обикновена табла.

Главен съдия на турнира ще бъде известният Димитър Туджаров – Шкумбата, който със своето присъствие ще създаде невероятно настроение за гостите на курорта.

Надпреварата е част от празничната програма на ваканционното селище, което отбелязва 48 години от основаването си.

Призьорите ще получат предметни награди, осигурени от Леопард Трейдинг, а първите 8 в класирането ще си тръгнат с рекламна табла. Първенецът ще намаже и кашон Пломари с бутилки 0.700 мл, а неговият подгласник ще получи кашон с бутилки от по половин литър.

Участници, които желаят да ползват настаняване, може да се информират на имейл sport@albena.bg или на тел. 0885 853 190.

Припомняме, че преди година Албена АД и Узо Пломари влязоха в Книгата на Гинес за световни рекорди, като подобриха постижението на Измир – Турция, за най-много таблоиграчи на едно място в рамките на час – 644 участници.