Royal Beach Mall Royal Beach Mall, Слънчев бряг
Източник и снимка: Галакси Инвестмънт Груп ООД

Royal Beach Mall – любимо място на туристите за шопинг и забавление в сезон 2019

За поредна година Royal Beach Mall приветства туристите на курортен комплекс Слънчев бряг с атрактивни шопинг предложения. И това лято търговският център е гореща модна дестинация за всички туристи, които искат да комбинират традиционната си ваканция с незабравима модна фиеста сред eдни най-известните чуждестранни и родни брандове.

Част от търговския микс са LIU.JO, Caliente – The Italian fashion store, U.S.Polo Assn. и Junona. В Multi Brand Store Vip Style си дават среща световноизвестните Versace Jeans, Love Moschino, Kenzo и Fracomina. За любителите на иновативните материали и персонални концепции в аксесоарите тази година в Royal Beach Mall свой магазин открива италианският бранд O bag.

За поредна година магазините Za-Za Underwear, New Silhouette и Sugarfree ще предложат нови колекции бельо и бански, а за да добави още към разнообразието новият магазин на De JuJu ще предложи атрактивен микс от плажни аксесоари, бански и облекла за свободното време.

В Aquamarine Shoes & Bags, Sara Pen и Nila&Nila клиентите на Royal Beach Mall ще допълнят цялостната си визия със стилни обувки или подходяща чанта. Всеки, който желае да се сдобие с нов куфар или кожени аксесоари по време на лятната си отпуска може да посети магазините на марките Samsonite и Petek 1855, както и тези на Paula Venti и Enzo Nori.

И тази година изисканите дами могат да намерят първокласните диамантeни бижута на лидера Altinbas. Свой магазин в Royal Beach Mall открива и брандът за бижута Roberto Bravo, който със своя креативен подход и забележителни колекции ще задоволи и най-изтънчените вкусове.
Пълна гама от декоративна козметика и парфюми се предлага в парфюмерии Paradoх, а висококачествена българска козметика може да бъде намерена магазините на водещите брандове Biofresh и Refan. Този сезон новият магазин на Lollipop Cosmetics ще допълни микса като ще предложи на клиентите на търговския комплекс професионална козметика и оборудване.

С актуални колекции от спортни облекла туристите в к.к. Слънчев бряг могат да се сдобият в магазините на Rozini Sportswеar, Sportal M & Bogner, O`Neil, Flair и Entersport.
В Royal Beach Mall са помислили и за най-малките си посетители. Родителите могат да пазаруват спокойно или да изпият чаша кафе с приятели, докато децата им се забавляват в детския парти център, а модните детски брандове Boboli и Original Marines ще предложат на малчуганите актуалните за сезона облекла.

Благодарение на тематичните ресторанти и заведения в Royal Beach Mall клиентите могат да превърнат лятната си почивка в кулинарно приключение. Бургери, традиционна английска кухня, китайска храна, здравословни фрешове или сладки изкушения – в търговския център ще откриете по нещо за всеки вкус.

Освен с прецизирания търговски микс, голямо предимство на търговския център е атрактивното му местоположение. Royal Beach Mall е част от луксозния петзвезден хотел Barceló Royal Beach, собственост на Галакси Инвестмънт Груп. Разположен в центъра на Слънчев бряг, откритият търговски център е организиран, така че да посрещне нуждите на всеки клиент и да покрие всички аспекти на доброто прекарване.