Hilton Sofia х-л Hilton Sofia
Източник и снимка: Галакси Инвестмънт Груп ООД

Ресторант „Сезони“ в Hilton Sofia посреща гости от 9 май с ново меню

В условия на неочакваните предизвикателства за здравето на обществата по света, поради разпространението на COVID-19, превенцията, безупречните практики и устойчиви решения за хигиена стават все по-значими.

В тази връзка Hilton Sofia прилага най-новата програма Hilton CleanStay, която обединява технологични, методични и продуктови нововъведения, с които международната верига Hilton изпреварва тенденциите, навлизащи в сектора, в хотелите си по цял свят. За постигане на оптимален комфорт и спокойствие за гостите си, като най-високата категория хотели, интернационалната верига Hilton си сътрудничи с ReckittBenckiser и с Mayo Clinic, заедно с които разработва и прилага процеси за завишена сигурност на хигиената, включително чрез постоянно надграждане на уменията на екипите и повишаване на квалификацията им.

Високият стандарт на хигиена и санитарна грижа, който Hilton Sofia следва по принцип, се осъществяват още по-интензивно и чрез прилагане на утвърдените вече нови мерки на бранда, обучение на персонала и постоянен контрол. Основен акцент е развитието на политиката за безопасност и безупречна чистота през целия престой на гостите във всяка една зона на преминаване в хотела.

Наред с това от 9 май отваря врати терасата на ресторант „Сезони“, където спазване на сигурността за здравето на посетителите е отвъд изискванията на противоепидемичните мерки. Масите са поставени на разстояние от 2 и половина метра една от друга, а откритата тераса създава усещане за свежест, с естествен дъх на пролет.

Тази обстановка осигурява на гостите не само комфорт и лично пространство, но и ще добави така необходимата безопасност и сигурност по време на техния престой.

Специално за пролетта ресторант „Сезони“ в Hilton Sofia разработи ново меню, включващо ястия кактоот международната кухня, така и на местни кулинарни изкушения с впечатляваща презентация. Ресторантът е отворен 7 дни в седмицата от 06.30 до 22.30 часа и предлага целодневно хранене в приятна атмосфера. Гостите могат да се възползват и от безплатен паркинг по време на своя престой.