Красимир Гергов г-н Красимир Гергов, председател на УС на НБТ
Източник и снимка: НБТ

Ръководството на НБТ проведе работна среща с министър Нено Димов

Ръководството на Националния борд по туризъм проведе работна среща с министъра на околната среда и водите – г-н Нено Димов.

Срещата се състоя на 19 февруари 2019 г., като от страна на сдружението, най-големият легитимен правен субект в неправителствения сектор в областта на туризма регистриран в обществена полза, присъстваха г-н Красимир Гергов, председател на УС на НБТ, г-н Мартин Захариев, зам.-предстедател на УС на НБТ, и г-жа Полина Карастоянова, изпълнителен директор на НБТ.

На срещата бяха обсъдени възможностите за взаимодействие между държавата и бизнеса.

НБТ е конструктивен партньор на институциите, които имат отношение към формиране на национална туристическа политика, стратегия и съответната законова регламентация за развитието на туристическата индустрия в Република България.

NEWS
Д-р Полина Карастоянова: Цените в туристическия сектор ще са по-високи спрямо миналия зимен сезон
NEWS
UNWTO и GSMA обединиха сили за подобряване на дигиталните умения в туризма
NEWS
Министър Балтова поздрави Зураб Пололикашвили за преизбирането му на поста генерален секретар на СОТ и заяви намерението на България за домакинство на 68-та среща на Регионална комисия “Европа” през 2023 г.
NEWS
Българският министър на туризма беше сред основните участници в кулминацията на срещата на СОТ към ООН в Мадрид с участие в дискусията „Младежи се срещат с министри“