пиано бар в Албена Нелко Коларов, Георги Шопов и Михаела Ефтимова
Източник и снимка: Албена АД

Пиано бар под звездите специално за гостите на Албена

Ваканционно селище Албена организира за своите гости открит пиано бар концерт.

Нестандартният подход ще зареди присъстващите с незабравими емоции и настроение. Концертът е напълно безплатен за всички гости на Албена. Той ще се проведе тази събота, 29-ти юли от 21:00 часа на откритата сцена до хотел „Добруджа”.

Част от изпълненията ще бъдат „Imagine“, „Simply The Best“ , „Stand By Me“ и „Hey Jude“ в изпълнение на Михаела Ефтимова и Георги Шопов (вокали), и Нелко Коларов, който ще свири на пиано.

Познат и обичан пианист за любителите на пиано бар музиката Нелко Коларов е роден е през 1959 във Варна. През 1980 е приет в Държавната консерватория, а година по-късно става член на група Импулс. Композира повечето от хитовете на групата като „Есенни птици“, „Сън“ и „Ако ти си отидеш за миг“. След като завършва консерваторията през 1985 става диригент във Варненската филхармония. Дирижира и спектакли във Варненската опера. През 1990 основава група „Ескорт“. В края на 90-те е диригент на симфоничният оркестър, записал рок-операта на Николо Коцев Nostradamus. През 2001 Коларов записва първият си солов албум – „Ден на гнева“. От 2004 е пианист на група Брейзън Абът, а през 2007 създава група „Фобос“.