МВР работна среща на НБТ в МВР
Снимка: МВРИзточник: НБТ, МВР

Националният борд по туризъм проведе работна среща в МВР

Националният борд по туризъм проведе работна среща с ръководството на МВР на 24 юни 2019 г.

В рамките на работната среща бяха обсъдени теми от взаимен интерес, свързани с взаимодействието на МВР и бизнеса и със създадената организация във връзка с активния туристически сезон.

Участниците се обединиха около позицията, че сигурността е ключов фактор за утвърждаването на страната ни като предпочитана дестинация.

Министър Младен Маринов определи сътрудничеството с туроператорите като изключително важно и им благодари за добрата оценка за работата с полицейските служители по места.

Националният борд по туризъм беше представен от др. Полина Карастоянова, изпълнителен директор, д-р Мартин Захариев, заместник-председател, както и членовете на Управителния съвет г-н Константин Бояджиев, Изпълнителен директор на Галакси Инвестмънт Груп ООД, и г-жа Елена Косева, Изпълнителен директор на Св.Св. Константин и Елена АД.

В дискусията участваха още заместник-министър Стефан Балабанов, началникът на кабинета на министъра Михаил Златанов, главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, заместникът му главен комисар Георги Арабаджиев, заместник-директорът на ГД „Национална полиция“ старши комисар Тодор Гребенаров и директорът на Дирекция „Туристическа политика“ в Министерството на туризма Лиляна Арсова.