НБТ
Източник и снимка: НБТ

Националният борд по туризъм проведе работна среща с министъра на туризма в оставка Марияна Николова

Днес, 16 април 2021 г., ръководството и членове на Националния борд по туризъм проведоха работна среща с г-жа Марияна Николова, Вицепремиер и Министър на туризма в оставка.

Срещата се състоя по покана на г-н Красимир Гергов, Председател на Управителния съвет на НБТ. На нея беше изразена благодарност за ползотворната съвместна работа. Г-жа Николова получи благодарствено писмо от Националния борд по туризъм за подкрепата на туристическата индустрия.

„От името на членовете на УС и КС на Националния Борд по Туризъм бихме искали да изразим уважение и благодарност към Вашите усилия в качеството Ви на Министър на туризма през последната година, в подкрепа на туристическата индустрия, която беше засегната по безпрецедентен начин вследствие на пандемията COVID-19!”, е написано в писмото.

Министър Николова благодари за добрата оценка и гласуваното доверие за времето, в което заема длъжността на министър на туризма. И допълни, че сектор туризъм ще остане приоритет в работата ѝ и занапред.

Обсъдени бяха също актуални въпроси, свързани с развитието на туризма в България.

Освен г-н Гергов, на срещата присъстваха също д-р Полина Карастоянова, Изпълнителен директор на НБТ, д-р Мартин Захариев, Зам.-председател на УС на НБТ, проф. Стоян Денчев, Председател на Контролния съвет на НБТ, и г-н Лъчезар Тодоров, Изпълнителен директор на Тера Тур Сервиз ЕООД и член на УС на НБТ.