торта за 48 рожден ден на курорт Албена торта за 48 рожден ден на курорт Албена
Източник и снимка: Албена АД

Над 6000 гости празнуваха 48 рожден ден на ваканционно селище Албена

Над 6 000 гости присъстваха на празничния концерт за 48-мия рожден ден на ваканционно селище Албена на 24 август 2017 г.

Вечерта започна със специалното участие на духов оркестър на Военноморските сили. Гостите имаха възможността да се насладят и на блестящото изпълнение на балет „Арабеск“ и техния спектакъл „Кармина Бурана“.

На зелената поляна пред откритата сцена се извиси двуметрова ледена скултура на емблематичния хотел Добруджа във височина от 3 метра. За изработката й беше използван 1 тон лед. Майсторската фигура беше осветена в променящи се цветове, които допринасяха за още по – красивата й визия. Всички гости бяха свидетели на изработването на забележителаната скултура и не пропуснаха да си направят снимки с нея.

Присъстващите се насладиха на богато разнообразие от сладки изкушения и напитки, както и на 100 процентовия ябълков сок, произведен от градините на Албена.

Финалът на вечерта беше разрязването на празничната торта. Всяка буква от надписа „Честит рожден ден, Албена 48 г.“ беше изработена от отделна торта, като бяха разположени в дълъг надпис.

От 22:30 празникът продължи с афтър парти в бийч клуб Ганвие. Специален гост беше DJ Kaiski, който се погрижи за доброто настроение на присъстващите и партито продължи до ранни зори.

Албена АД благодари на всички приятели от Виваком, Изида, Метро, Сладкарски цех Сладко изкушение, Пластик, Добруджански хляб, Хелас Хем, Пато, Данели, които помогнаха това събитие да се бъде едно забележително отбелязване на празника!