грамота грамота за Министерството на туризма
Източник и снимка: Министерство на туризма

Министерството на туризма с отличие за утвърждаване на България като дестинация за четири сезона в навечерието на Деня на туризма

Министерството на туризма бе отличено за работата си по утвърждаване на България като дестинация на четири сезона. Призът бе връчен на церемония в София за представянето на каталога „Дестинация България – Българските общини- туризъм, култура и бизнес“ по повод Деня на туризма- 27 септември.

Издателите от медийна компания „К и П Адвъртайзинг“ отличиха също български общини, инвеститори и мениджъри, допринесли за развитието на туризма в България.

Грамотата за Министерството на туризма бе връчена от народния представител Станислав Иванов, прие я Красимира Нечева, главен секретар във ведомството и от името на министър Николина Ангелкова поздрави местната власт и туристическия бизнес за успешното партньорство през годините, даващо възможност да бъдат прилагани политики, които да гарантират устойчиво търсене на българския туристически продукт през цялата година. Това е и основа за стабилно развитие на целия отрасъл.