среща на министър Ангелкова с блогъри
Източник и снимка: Министерство на туризма

Министър Ангелкова проведе среща с български блогъри

Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с български блогъри с интереси в туризма, с които обсъди възможности за популяризирането на дестинация България. Познавате отлично красотите на страната ни, знаете интересите на Вашите последователи и читатели и заедно можем да им предложим ново, различно съдържание, обърна се министърът към събеседниците си.

Тя представи разработените от Министерството на туризма общо 27 дестинации разделени в три тематични области- културно-исторически, винени и спа дестинации, които биха били отправна точка за бъдеща съвместна инициатива.

Тя поясни, че основната цел е Министерството на туризма и блогърите да имат целогодишно сътрудничество, фокусирано върху летния, зимния, балнео, спа, винения и културно-историческия туризъм. Разчитаме на Вашите послания и индивидуалност, така че да се фокусираме върху дигиталния маркетинг в различните му аспекти, каза министър Ангелкова.

Присъстващите блогъри изразиха удовлетворение, че Министерството на туризма се обръща към тях и приветстваха факта, че ведомството е отворено за работа с блогъри, които биха могли да допринесат за популяризирането на дестинация България. Те откроиха важността да застанат зад общо послание и цел, така че да се постигне по-голям ефект и бяха категорични, че България има много какво да покаже- и сред известните ни морски и зимни курорти, както и много малко познати дори за българите места. Те се ангажираха да представят свои предложения за бъдещи инициативи, които да бъдат обсъдени на следващите планирани срещи.