Мадрид Плаза Майор, Мадрид, Испания
Снимка: JoanИзточник: в-к Дневник

Мадрид привлича туристите отново и отново

Туристическият борд на Мадрид измисли начин да накара туристите да се връщат там отново и отново, пише в-к Дневник.

Столицата на Испания има много какво да покаже – богати музеи, пищни дворци, достолепни църкви, просторни паркове, шумни и оживени улици и изискани магазини. Затова и еднократното пътуване до там не е достатъчно.

Vuelve a Madrid (Да се завърнеш в Мадрид) е програма за лоялност, която предоставя на включилите се в нея ексклузивни оферти за най-добрите ресторанти, клубове, магазини, музеи, изложби, развлечения. Тя предвижда система от бонуси, намаления и специални оферти, от които всеки включил се в нея може да се възползва като обмени натрупаните точки срещу талони за отстъпки или безплатни билети за вход.

Първоначалната регистрация на сайта е безплатна като се дава бонус от 600 точки на всеки присъединил се. Единственото условие за участниците е да са пълнолетни и постоянният им адрес да е извън Мадрид. Няма значение целта на пътуването – по работа или за удоволствие.

В програмата са включени музеят на восъчните фигури, мюзикъли и фламенко шоу, екскурзии до стадиона „Сантяго Бернабеу“ и хиподрума „Ла Сарсуела“, обиколка на града със сегуей, националният музей „Тисен – Борнемиса“ и десетки други развлечения и забележителности.