Астор Гардън хотел „Астор Гардън"
Източник и снимка: Св.Св. Константин и Елена АД

Лечебна терапия рестартира духа на тялото в Св.Св. Константин и Елена

Зимата е време за релаксираща почивка! Лечебна терапия на повече от 5 века рестартира духа на тялото в Св.Св. Константин и Елена.

Новата година започна със специално релакс и СПА изкушение на петзвездния хотел „Астор Гардън“. Домакините в курорта „Св.Св. Константин и Елена“ отправиха уникално предложение, което е подходящо за зимния сезон – чудесно време за бягство, в което човек не само да поглези тялото си, но и да го рестартира за следващите 365 дни за нови, позитивни и успешни моменти в годината.

Специалният Релакс и СПА пакет започва на цени от 92 лева на човек с включена нощувка, закуска и ползване на услугите във водна зона и термална зона на Aquahouse Thermal & Beach за престой до 3 часа. Гостите могат да ползват външен и вътрешен термален басейн, терапевтичен басейн, контрастен басейн, финландска сауна, инфраред билкова сауна, парна баня, хамам, солна стая/.

Комбинацията от комфорта на хотела с уникалните условия в термания комплекс са гаранция за пълен релакс от продължителните празници и изминалата натоварена година, която всички изпратиха.

До 30 април 2019 г. са специалните 7-дневни балнео програми на Aquahouse Thermal & Beach и Хотел Астор Гардън – детокс, лечебна, таласотерапия, алготерапия и аюрведична. При последната програма е интересно, че тя се основава на аюрведичната наука. Това е индийска холистична „наука за живота“, изучаваща естествените лечебни свойства на природата. Смята се за най-старата лечебна терапия /повече от 5000 години/, която се практикува и до ден днешен за постигане на пълна хармония между духа и тялото.

В СПА центъра на „Астор Гардън“ гостите могат да си подарят релаксиращи масажи, вани и възстановителни терапии. Хотелът използва натуралните и етерични масла от луксозните предложения на Anne Semonin Paris.

През зимните месеци сред любимите места за гостите са вътрешният басейн с минерална вода, сауната, парната баня, тангенторната вана. Хотелът разполага с изцяло оборудвана фитнес зала за ефективна тренировка и поддържане на тонус.