празнична сцена в Албена празнична сцена в к.к. "Албена"
Източник и снимка: Албена АД

Концерт и много изненади на рождения ден на к.к. „Албена“

Курортен комплекс „Албена“ празнува 49-тата си годишнина на 24-ти август 2018 г. Домакините са подготвили множество изненади за гостите.

Сутринта в 9:00 часа на игрището на хотел „Ралица“ служителите на ваканционното селище ще се впуснат в спортна надпревара. Те ще мерят сили в три дисциплини: дърпане на въже, плажен волейбол и мини футбол.

Вечерта от 20:00 часа, на поляната до х-л „Добруджа“ за децата ще има различни атракции – мимове и игри с аниматори.

Официалното тържество ще започне в 20:30 часа на лятната сцена. Традицията повелява рождениците да получават подаръци, но в случая подаръците ще са за гостите. Музикалният е специален. В него „Джазът среща класиката“ – на четиридесет пръста. „Четиримата пианисти“ – Иван Янъков, Георги Черкин, Живко Петров и Ангел Заберски – музиканти с активна международна кариера и още двама джаз музиканти Димитър Семов – барабани и Борис Таслев – контрабас ще свирят за публиката.

К.к. “Албена“ стартира продажбите на резервации за следващия сезон. Ще има и торта с внушителни размери, приготвена по специална рецепта.

Рожденият ден ще продължи и на следващия ден от 20:30 часа с „Birthday After Party” – шоу на аниматорските екипи, което ще започне с „Grill Master Chef Tournament”. В него ще участват най-добрите шеф-готвачи в „Албена“. След дегустация публиката ще избере Топ 3.