зам.-предстедателят на НБТ Мартин Захариев, Вицепрезидентът на Република България г-жа Илияна Йотова и изпълнителния директор на НБТ Полина Карастоянова
Източник и снимка: НБТ

Коледен коктейл на НБТ

На 15.12.21 г. с елегантно коледно тържество Националният борд по туризъм (НБТ) благодари на своите партньори и приятели за съвместната работа и усилия през изминалата не лека година.

Коледа

Специални гости на събитието бяха Вицепрезидентът на Република България г-жа Илияна Йотова и Министърът на туризма г-н Христо Проданов, които приветстваха присъстващите с поздравителни думи и с уверението, че единствено чрез силна синергия между правителството и бизнеса, ще стане възможно не само превъзмогнето на последиците от пандемията, но и постигането на мечтата България да се превърне в една желана и привлекателна туристическа дестинация, за която да се говори по света. За двамата официални гости имаше изненада, поднесена от г-н Венцислав Рангелов от Албена АД, книга от г-н Христо Стоичков с кратко посвещение за успешен мандат за България!

Коледа

Сред гостите на коктейла бяха Народните представители в 47-то НС г-н Георги Свиленски, г-н Петър Кънев, г-н Илин Димитров, г-н Ивайло Кожухаров, г-н Дончо Барбалов, Зам. кмет на София, г-жа Ирена Георгиева, Зам. министър на туризма, г-жа Даниела Везиева, служебен Министър на икономиката, г-жа Ивелина Пенева, Зам. министър на икономиката, г-н Хесус Кабалеро Пинто, Изпълнителен директор на Соф Кънект, г-н Димитър Биков, Директор маркетинг и бизнес развитие, Соф Кънект, г-н Росен Бъчваров, Директор връзки с обществеността, Соф Кънект, както и наши дългогодишни корпоративни партньори, колегите ни от организациите членове на Конфедерацията на българския туристически бизнес и отбрани представители на туристическия бизнес.

Специални благодарности поднасяме на проф. Николай Вълканов, чието любезно домакинство в новопостроената ултрамодерна сграда NV Towers с изискан дизайн и фини ордьоври допринесе за празничното коледно настроение на всички присъстващи.