курортът Св. Св. Константин и Елена курортът Св. Св. Константин и Елена от птичи поглед
Източник и снимка: Св. Св. Константин и Елена АД

Как курортът Св. Св. Константин и Елена посреща празника 21 май

С традиционна литургия и водосвет в двора на манастира „Св.Св.Константин и Елена“, на 21 май от 8:30 ч. ще започне отбелязването на празника на едноименния курорт.

По случай тържествения ден ще бъде издадена онлайн книгата „110 години Св. Св. Константин и Елена – Морска и СПА дестинация“ и ще бъде представена дигитална изложба на снимки от миналото и настоящето на курорта. С атрактивни промоции ще зарадват своите посетители обектите в курортния комплекс и ще отбележат старта на туристическия сезон.

Св. Св. Константин и Елена вече посрещна първите си гости при създадена максимално безопасна среда във всички хотели, ресторанти и СПА комплекси. Плажовете са подготвени за Лято 2020 и очакват редовните си посетители.

Известен с уникалното съчетание на вековен парк, морска и лечебна минерална вода, вече повече от век най-старият морски курорт в България е търсено място за почивка. Минералните води в Св. Св. Константин и Елена се използват за рехабилитация и релакс при различни заболявания, както и за подобряване на имунитета и общото състояние на човешкото тяло. Курортът предлага индивидуално изготвени лечебни програми и терапии.

Дигиталното издание на книгата, специалната оферта и виртуалната изложба могат да бъдат открити на сайта: VisitStConstantine.bg/online-izlojba.