Хотел & Спа Парадайс Блу Хотел & Спа Парадайс Блу, к. к. Албена
Източник и снимка: Албена АД

Хотел & Спа Парадайс Блу в Албена вече е част от престижната хотелска група Maritim

5-звездното бижу на курорта АлбенаХотел & Спа Парадайс Блу, вече е част от престижната немска верига Maritim.

Това е първи хотел от групата в Източна Европа, гарантиран чрез дългосрочен договор за франчайз. Най-голямата туристическа компания в България запазва мениджмънта на хотела, като основна цел на споразумението е постигане на още по-високи стандарти в качеството на обслужване, както и позициониране на 5-звездния продукт на международния пазар.

Създадена от Hans-Joachim Gommolla през 1969 година, компанията Maritim е сред лидерите на пазара с 48 хотела от висока категория, 9 000 служители и годишен приход от над 470 милиона евро.

Брандът Maritim е емблема на премиум локация, отлично качество на обслужването и експертиза за провеждане на събития. Наградите Бранд с най-високо доверие, Най-добър работодател, Лидер в обучението и Най-добро качество на обслужването определят водещата роля на групата в Германия. От 2004 година Maritim стартира развитието си в световен мащаб, което днес нарежда България и Албена до дестинации като Холандия, Малта, Майорка, Тенерифе, Турция, Египет, Мавриций и Китай.