Гергана отличие за х-л „Гергана”, к.к. Албена
Източник и снимка: Албена АД

Хотел „Гергана”, Албена бе отличен с награда „Най-добро местоположение 2017”

Хотел „Гергана” на ваканционно селище Албена получи наградата за „Най-добро местоположение 2017” от немската туристическа фирма Schauinsland по време на международната туристическа борса ITB в Берлин, Германия.

Призът бе връчен на г-жа Маргита Тодорова, директор „Маркетинг и продажби” в Албена АД.

Наградата „BEST LOCATION 2017” е свързана с уникалното местоположение на хотела, което е с перфектно съчетание на пясъчна ивица, гледка и природа. Хотелът граничи в непосредствена близост с национален резерват „Балтата”, който се простира на площ от 18,2 хектара по долината на река Батовска и е едно от малкото места в Европа. Природата заедно с човешката грижа, вдъхновение и труд са създали пример за хармонично съчетание на четирите природни елемента – Огън – жарко слънце и страстни вечери, Вода – примамливо и топло Черно море, Въздух – морски бриз, Земя – проявена в сенчестата и прохладна гора на резерват Балтата.

Наградата е още едно доказателство за правилния подход на ваканционно селище Албена за развитието му като еко туристическа дестинация, която предоставя на своите гости висококачествен продукт, базиращ се на зелената му мисия.

ITB BERLIN е най – големият международен панаир за туризъм в света. На него се представят най – добрите услуги в сферата на туризма, нови туроператорски продукти, интересни екскурзоводски програми. Застъпени са абсолютно всички сфери, засягащи незабравимото прекарване на почивки и ваканции: настаняване, храна, пътуване, развлечения, екскурзоводи. Събитието привлича изложители и посетители от цял свят.