Източник и снимка: Hyatt

Фестивалът Pravets Art Nights се завръща по-мащабен и по-добър от всякога

На 21 и 22 юли в новия Hyatt Regency Pravets Resort за две необикновени вечери, изпълнени с класическа музика и завладяващи изпълнители, се провежда фестивалът Pravets Art Nights.

Тромпетовата сензация Лусиен Реноден Вари открива Pravets Art Night на 21 юли. Под палката на изключителния маестро Найден Тодоров и в компанията на най-добрия български оркестър – Софийската филхармония, тя ще представи Концерт за тромпет от Хайдн. Програмата на вечерта е почит към тримата големи виенски класици и включва още Увертюрата към „Сватбата на Фигаро“ от Моцарт и Седма симфония от Бетовен.

Изисканото косовско сопрано и любима ученичка на Христина Ангелакова, Беса Лугичи и един от най-добрите ни тенори Михаил Михайлов ще блестят на сцената на Pravets Art Nights 22 юли. Със стилна програма от обичани оперни арии и дуети те ще поздравят гостите на Правец. Публиката ще чуе и „Музика на водата“ и „Музика на фойерверките“ от Хендел, представени от националния оркестър и маестро Найден Тодоров. Феерия от фойерверки ще придадат блясък на празничната атмосфера.

Пакети с нощувка 21 – 22 ЮЛИ 2023:
1 стандартна единична стая с гледка планина: 184 eвро
1 стандартна двойна стая с гледка планина: 240 евро
1 стандартна единична стая седка езеро: 196 евро
1 стандартна двойна стая с гледка езеро: 254 евро

Цената включва:
Нощувка, закуска и вечеря на бюфет в ресторант Mercato, билети за концертите на сцена на езерото за датата на нощувката, 9% ДДС туристическа такса, вход за СПА, фитнес център и закрит басейн

За резервации: reservations.pravets@hyatt.com