Албена грамота за Фламинго Гранд Хотел и СПА в Албена
Източник и снимка: Албена АД

Elements SPA Фламинго Гранд в Албена – с поредно високо отличие от Fit Reisen

За поредна година Фламинго Гранд Хотел и СПА получи наградата Fit Premium Hotel на един от най-големите немски туроператори, специализирани в СПА и Меди- почивките, Fit Reisen. Отличието се връчва на хотели и СПА центрове, чиито услуги са високо оценени от гостите на Fit Reisen.

„Поредното признание означава, че гостите са доволни от качеството на услугите, които предоставяме. А това е най-важно за нас.“ – заявиха от Ръководството на ваканционно селище Албена по повод наградата.

През последната година Фламинго Гранд Хотел и СПА беше посетен от над 100 гости на Fit Reisen. Природните фактори в Албена в съчетание с професионалистите в СПА Елементс допринасят за доброто впечатление, което комплексът оставя у избралите го за своята почивка.

В СПА центъра гостите могат да се възползват от много процедури, сред които: класически китайски масаж, лечебни програми с билки, мед и йогурт, парна баня, сауна и калдариум и много други. СПА Елементс е свързан с топла връзка с Медика-Албена и с минералния басейн в хотел Добруджа, което го превръща в идеалното място за релакс през цялата година.

До края на февруари ще продължи обновяването на СПА центъра, който ще приеме следващите си гости в началото на март. Тогава те ще могат да се възползват от специални пакети за уикенд СПА и брънч, лечебно-оздравителни програми и други.