Маритим Хотел Парадайс Блу Маритим Хотел Парадайс Блу
Източник и снимка: Албена АД

Два хотела в Албена – сред най-добрите според немските туристи

Маритим Хотел Парадайс Блу 5* и Гергана 4* са двата хотела в Албена, които са сред най-добрите според немските туристи през 2019 година. Наградата HolidayCheck Award им се връчва от най-големия сайт за отзиви на немскоезичните потребители HolidayCheck.

5-звездното бижу Маритим Парадайс Блу, който тази година стана част от големия немски хотелски бранд Маритим, е първенец в България в категориите „СПА и Уелнес“, „Семеен туризъм“ и „Луксозни хотели“. Той предлага първокласно обслужване, а през лятото беше открит лично от собственичката на висококатегорийната верига д-р Моника Гомолла.

4-звездният хотел Гергана, разположен в най-южната част от комплекса, е впечатлил потребителите с приятелско отношение, висококачествена храна и спокойна среда, идеална за семейна ваканция.

Всяка година ваканционно селище Албена получава награди от HolidayCheck. Това е доказателство, че комплексът е предпочитана дестинация за почиващите от Германия и Австрия – основни потребители на големия туристически портал.