Албена от птичи поглед Албена от птичи поглед
Източник и снимка: Албена АД

До 30% отстъпка за ранни записвания обявява Албена по случай рождения си ден

Сутринта на 24 август Албена ще даде старта на ранните записвания за сезон 2020. По случай рождения си ден, ваканционното селище подарява 30% отстъпка от цените, като такава ще получат първите 50 потребители на обновения сайт на комплекса – albena.bg, които резервират и платят за своята ваканция сутринта на 24.08.

Традиционно до края на календарната година ранните записвания за следващото лято ще са на специални цени с до 25% за определени периоди и хотели. Още преди официалния старт на продажбите, интересът към Албена е голям, както от български, така и от немски, френски, белгийски, руски, румънски, скандинавски и великобритански гости. Комплексът е предпочитана цел не само за лятна ваканция, но и за спорт и конгресни събития, което дава Албена да бъде любима дестинация за 4 сезона. За Нова година три от хотелите в Албена подготвят своите специални оферти – „Маритим Хотел Парадайс Блу“ 5*, „Фламинго Гранд Хотел и СПА“ 5* и „Примасол Ралица Супериор“. 5-звездният „Маритим Парадайс Блу“ ще зарадва гостите си с гост-изпълнителите „Сигнал“ и Деси Добрева.

През лятото на 2020 година ще отвори врати 5-звездният хотел „Амелия“ със 142 луксозно обзаведени стаи и апартаменти и инфинити басейн на покрива. Така Албена продължава политиката на предоставяне на висококатегориен и качествен продукт за гостите на комплекса, голяма част от които избират многократно именно Албена за своята семейна ваканция.