спа спа
Източник и снимка: БУБСПА

Четвърти годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и спа туризъм

На 26-27 септември 2017 г. в Кюстендил Българският съюз по балнеология и спа туризъм провежда своя Четвърти годишен конгрес.

През 2017 г. събитието е под мотото „Иновации и развитие на българските СПА дестинации. Проблеми пред общините и бизнеса”. Конгресът се осъществява под патронажа на Министерство на туризма и в партньорство с Община Кюстендил и Европейската СПА Асоциация.

В програмата на конгреса са включени актуални теми, свързани с успешното управление на СПА дестинации, медикъл СПА и СПА хотели, подбор на кадри, тенденции в балнеологията и рехабилитацията и други важни аспекти свързани със СПА индустрията.

За лектори са поканени водещи професионалисти и експерти от Европа и България в съответните области. Всички участници, ще имат възможност да повишат уменията и знанията си, като в същото време ще проучат новите тенденции в сектора, което от своя страна ще доведе до изграждане на платформа за предоставяне на висококачествени услуги на конкурентно европейско ниво.

За първа година в рамките на Конгреса ще бъде организирано изложение на всички съпътстващи балнео и СПА туризма индустрии:

  • СПА козметика и хотелско оборудване;
  • Вино;
  • Минерална вода;
  • Медицинска техника и др.