имение Зорница имение Зорница
Снимка: семейно имение Zornitza Family EstateИзточник: Министрество на туризма

Бутиково имение край Мелник става член на престижна световна организация

Бутиково имение край Мелник става първият български член на престижната световна организация Relais & Châteaux, която обединява над 550 хотели и ресторанти по цял свят.

Основаната през 1954 г. асоциация има за цел да насърчава просперитета на регионите, да поддържа и контролира изключително високо ниво на стандарт в бизнеса.

Избраните за членове на веригата се задължават да опазват и развиват богатството и многообразието на своята местност, да спазват най-добрите традиции в гостоприемството.

„Министерството на туризма подкрепя всяка добра инициатива, която би насърчила високото качество в предлаганите услуги в отрасъла. Подкрепяме стремежа на бизнеса да съхранява и предлага на родните и чуждестранните туристи интересната българска идентичност“, коментира министърът на туризма Николина Ангелкова.

От март 2018 г. имението Zornitza Family Estate ще бъде член на престижната световна асоциация.

Семейно имение Zornitza Family Estate се намира в долината на река Струма, на 15км югоизточно от град Сандански и на 5 км от Мелник. Обграденo от лозя и планински върхове. Красота, необятност, природа, лукс, уют, органична храна, впечатляваща колекция от вина са част от това, което ще откриете там.