BlackSeaRama BlackSeaRama Golf & Villas
Източник и снимка: Блексирама АД

BlackSeaRama Golf & Villas празнува 10-та годишнина

За да отпразнува десетия си юбилей, през месец август BlackSeaRama Golf & Villas ще ви предложи още много изненади и вълнуващи събития.

Отбелязваме десетия ни юбилей със специални оферти за настаняване, промоционални голф пакети, юбилейни менюта и много изненади.

Очакват ни вълнуващи голф турнири, незабравимото звездно събитие „Шампанско в небето“ на 17, 18 и 19 август и развлекателна програма през целия месец.

Платформата с шампанско ще се издига на всеки час от 9:00 до 22:00, а посетителите ще могат да се отдадат на нежния, ефирен вкус на шампанско и насладата от вкусната храна, сервирана в нестандартна и вдъхновяваща атмосфера.

Пътешествието ще започне с напитка за „добре дошли“ в лаундж зоната, а след това продължава с 45-минутно преживяване в небето, с гледки към необятната морска шир, нос Галата и нос Калиакра.

Гостите могат да запазят предпочитана дата и час, и да изберат от следните опции:
– Английска закуска, фреш от портокал, кроасан, кафе и чаша шампанско
– 3 вида шампанско със сладки и солени хапки
– 3-степенна вечеря в комбинация с вино.

BlackSeaRama Golf & Villas измина дълъг път и всичко което сме постигнали днес нямаше да бъде възможно без подкрепата на Вас нашите гости, собственици, членове, приятели и партньори.

За повече информация относно часове, цени и за резервации: +359 888 457 005