Арт Поток 2017 Арт Поток
Източник и снимка: Община Царево

Арт Поток и това лято ще залее Царево

Второто издание на фестивала „Арт поток“ ще стартира на 14 юли 2017г., а организаторите Община Царево и Hacienda Beach-Лозенец обещават отново да превърнат Царево в столица на културата през най- приятния за море летен месец.

В първата вечер отредена за изкуство художникът Стефан Божков и приятели ще представят своите произведения в Общинския исторически музей , а театралните постановки ще стартират с кралицата на българския театър Татяна Лолова в моноспектакъла си „Дуенде“ по текстове на Ф.Лорка и Р.Апостолова.

На 15 юли сцената на НЧ „Георги Кондолов- 1914“ ще бъде превзета от актьорите на театър Хасково с постановката „Ако Роналдо беше Чехов”.

Неделната вечер ще бъде посветена на Литературно четене с Елин Рахнев. На 19 юли известни личности ще зарадват публиката в Царево с формата „Пощенска кутия за приказки“ в лятното кино, а от 23:00 часа Фънки,Стенли, Тангра и Гравити Ко обещават разтърсващ концерт, входът ще бъде свободен за всички жители на град Царево.

„Дубльори“ ще заемат сцената на читалището на 20. 07, а на 21.07 постановката на Мариус Куркински „Мъжът на жена ми“ ще се играе от Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов.

Последната фестивална вечер е специално запазена за Стоянка Мутафова в ролята на “Госпожа Стихийно бедствие”.

Началният час на всички постановки е 21:00, а билети ще се продават на каса, на площада в Царево.