награда за Албена награда за цялостен принос към развитието на туризма за Албена АД
Източник и снимка: Албена АД

Албена АД с награда за цялостен принос към развитието на туризма

Албена АД получи награда за цялостен принос към развитието на туризма.

Албена АД взе участие в състоялото се във Варна изложение „Дестинация Варна“, като представи актуалните си предложения за есенно-зимния сезон, а гостите на изложението имаха възможност да си закупят пакети за Нова година или за Спа брънч в хотел Фламинго Гранд & Спа на специална цена.

В рамките на изложението бе и презентацията „Албена – Дестинация за четири сезона“, с всички нови възможности за почивка и развлечения за своите гости.

Акцентът бе възобновената възможност за целогодишна почивка в петзвездния Фламинго Гранд Хотел §Спа в к.к. Албена. Прекрасният Спа център с басейн, изградената топла връзка с „Медика“- най-добрия медикъл спа център в България за 2017 г., заедно със здравословните и вкусни гурме специалитети на главния готвач, са на разположение на гостите сега и през цялата година. Търсените от гостите медицинските и спа програми „Артрофит“ и „Гуна“ (терапията с уникален апарат за безболезнено въвеждане на колаген в тъкани и стави) се предлагат също вече целогодишно на гостите на Фламинго Гранд Хотел §Спа.

През 2018 ще продължат усилията на Албена в развитието на устойчив туризъм като част от зелената мисия на селището, като увеличи алтернативните средства за транспорт (ескалатори и електрически транспортни средства) с цел намаляването на вредните емисии на въглероден двуокис на територията на комплекса.

На Бала на туризма, организиран в рамките на изложението, Албена АД бе наградено за цялостен принос към развитието на туризма.