Аквапарк Аквамания Албена Аквапарк Аквамания Албена
Източник и снимка: Албена АД

Аквапарк Аквамания Албена влезе в ТОП 25 на Европа

Аквапарк Аквамания Албена влезе в класацията на Трип Адвайзър за ТОП 25 аквапаркове в Европа.

Истинската водна магия се разпрострира на територия от близо 30 000 кв.м. във ваканционното селище.

Посетителите имат възможността да влязат в завладяваща надпревара помежду си на четирите писти, с обща дължина 315 метра на атракциона „ПроРейсър“ или да се изкачат по 20-метровата кула и изпитат тръпката от рафтинга на 183-метровия „Мамут“.

Могат да изпробват и други две адреналин атракции: 191-метровото ТОРНАДО, първо и единствено по рода си в Европа увеселително съоръжение, както и 77-метровата пързалка за отвесно спускане FreeFALL.

За тези, които харесват по-спокойни атракции, през територията на парка си прокрадва път „Мързелива река“ и бързеите на „Дивата река“, сред скалистите каньони, вълнуващи фонтани, водни оръдия и специалните ефекти, които крие паркът.

Специално за гостите си Аквапарка ще удължи работното си време през месец август 2017 г. и ще затваря врати в 18:30 ч. Така всеки желаещ ще може да се наслади и да усети водните забавления.

За всички посетители с ръст под 90 см входът е БЕЗПЛАТЕН!

Гостите на хотелите Примасол Ралица Супериор, Примасол Ралица Акваклуб и Вита Парк имат включен целодневен безплатен достъп до него в цената си за нощувка.