заседание на НБТ
Източник и снимка: НБТ

3 нови членове се присъединиха към Националния борд по туризъм

На заседание на УС на Националния борд по туризъм (НБТ), проведено на 20 май 2020 г., бяха приети за нови членове: „Феста хотели“ АД, „Дизайн Скуад“ ООД и Шеф Иван Манчев.

„Феста хотели“ АД вече е Пълноправен член на НБТ. Феста Хотели е хотелска верига, част от Феста Холдинг, създадена през 2003 г., с доказано през годините високо качество на обслужването и личен подход към всеки гост, като разполага с около 1500 легла в 7 обекта – основно 4- и 5-звездни бази. Хотелите от веригата Феста, се отличават със собствен стил и уникално обзавеждане и предлагат забавления, релакс и комфорт и са разположени в черноморските курорти Поморие, Несебър и Слънчев бряг за летни почивки, к.к. Боровец за планински ваканции в хотелите ни в к.к. Боровец, а за градски и бизнес – в София.

„Дизайн Скуад“ ООД също е прието за Пълноправен член на НБТ. Дизайн Скуад ООД е компания за интериорни решения и директен внос на висококачествени мебели и оборудване на хотели, ресторанти, офис сгради, градини и домове. Техният широкоспектърен асортимент включва фаянс и гранитогрес, санитария, осветителни тела, елементи за декорация, дивани, кресла, маси, столове и градинска мебел.

Шеф Иван Манчев е приет за Индивидуален член на НБТ. Шеф Манчев e собственик на верига ресторанти „Кактус”. Шеф Манчев е от малкото истински експерти в ресторанстьорския бизнес у нас. Манчев е от малкото истински експерти в ресторанстьорския бизнес у нас. Специализирал е в Германия и Швейцария в ресторант със звезда „Мишлен” и е основател е на „Българската асоциация на готвачите”.