iPark златна карта за Исторически парк
Източник и илюстрация: Албена АД

10 златни карти за исторически комплекс „Исторически парк“ ще получат участниците на тенис турнира в Албена

10 златни карти за достъп до уникалния културно – исторически комплекс „Исторически парк“, който в момента се изгражда в България, ще получат част от участниците в силния международен турнир по тенис до 14 години.

От ваканционно селище Албена рипомнят, че от 26 май до 2 юни, включително, страната ни ще бъде домакин на турнира от най-високата първа категория от календара на ТенисЕвропа.

От 2 април топ тенисистите в света вече могат да правят заявка за участие чрез сайта tenniseurope.org, като крайният срок е 1 май 2018 г.

10-те карти ще бъдат раздадени чрез томбола, като това ще даде възможност на всеки един да има шанс да получи уникалния пропуск.

„Исторически парк“ (ipark.bg) е проект за представяне на уникални културно-исторически ценности от световна значимост. Проектът е замислен като мащабен комплекс, предлагащ своеобразно пътуване назад във времето – от няколко хиляди години преди новата ера до средните векове – през епохите на Неолита, Халколита, Траки, Рим, Прабългари и Славяни, Първо Българско Царство и Второ Българско Царство“, заявяват от акционерното дружество, чийто уникален парк ще отвори врати скоро.

Това е поредната голяма компания, която подкрепя силния турнир, на който страната ни за първи път ще домакинства.

От „Магията на българската роза“ ООД вече изработиха уникални златни рози, които ще получат всички финалисти – шампиони и техните подгласници, както и първенците в утешителните турнири.

Турнирът се организира с подкрепата на Община Балчик, Албена АД и БФТ.